Vi anvender cookies på infosundhed.dk for at optimere brugervenligheden og funktionaliteten. Ved at benytte vores hjemmeside samtykker du til vores anvendelse af cookies.


1. Persondata
Som en naturlig del af infosundhed.dk vil InfoMD Media som dataansvarlig indhente og behandle visse personoplysninger om dig som bruger. InfoMD Medias behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataloven samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. 

InfoMD Media vil ikke behandle brugerens persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. InfoMD Media gennemgår jævnligt sit persondatakartotek, og sletter oplysninger, der ikke længere er relevante, samt oplysninger som en bruger ønsker slettet.

Såfremt der er spørgsmål i relation til InfoMD Medias behandling af personoplysninger på denne hjemmeside, eller såfremt brugeren ønsker at gøre indsigelse, kontakt da venligst den ansvarlige for Hjemmesiden på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


2. Cookies

Cookies er små tekstfiler, der lagres på brugerens computer eller andet IT udstyr, når en hjemmeside besøges. Disse små filer gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren besøger og anvender. Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering. 


3. Fravalg af cookies
Cookies lagret på brugerens computer er vedvarende cookies, og vil blive opbevaret i højst 24 måneder, hvorefter de vil blive slettet. Brugeren kan ændre opsætningen i internet browseren og dermed fravælge brugen af cookies.    


4. Google Analytics
infosundhed.dk bruger cookies til at måle trafikken på sitet.

            

 InfoMD Media s.m.b.a. | Strandvejen 16B | 2100 København | T: 3333 8140 | CVR 33058764 | M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. |

 

 

Senest opdateret: 31. juli 2017